Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 07:16

NaturistBnB: η AirBnB για γυμνιστές

NaturistBnB: η AirBnB για γυμνιστές NaturistBnB: η AirBnB για γυμνιστές

Mια νέα πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης που επιθυμεί να γίνει η Airbnb για τους ταξιδιώτες που λατρεύουν το γυμνισμό, κάνει τα πρώτα της βήματα στην οικονομία διαμοιρασμού. Η NaturistBnB ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι που επιχείρησε να φιλοξενήσει γυμνιστές μέσω της Airbnb όμως γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν ήταν δυνατό.

Ο Petri και η Minna Karjalainen λατρεύουν και οι ίδιοι τις διακοπές όπου μπορούν να κάνουν γυμνισμό, και αποφάσισαν να μπουν στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης προσφέροντας το ξεχωριστό τους προϊόν σε όσους έχουν τα ίδια γούστα.

Στα σπίτια της NaturistBnB το ντύσιμο είναι προαιρετικό ενώ με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνούν νέους προορισμούς και να μένουν με ανθρώπους με ίδια ενδιαφέροντα.

Όλα τα σπίτια στο NaturistBnB απευθύνονται σε ανθρώπους που προτιμούν τον τρόπο ζωής στη φύση. Για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επισκεπτών τους, τα σπίτια αυτά διαθέτουν μεγάλους κήπους χωρίς κοντινά σπίτια ή δωμάτια που ενοικιάζονται σε διαφορετικές ομάδες γυμνιστών. 

Υπάρχουν επίσης ενιαίοι κανονισμοί για τους επισκέπτες, όπως ότι θα πρέπει να έχουν πάντα μαζί τους μια πετσέτα στην οποία θα κάθονται όταν θα είναι γυμνοί, ότι θα πρέπει να κοιτάζουν στα μάτια τους άλλους και να αποφεύγουν τις πλάγιες ματιές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ένα περιβάλλον γυμνισμού θα πρέπει να είναι ένας ασφαλής, μη σεξουαλικός χώρος.

Η ιστοσελίδα «τρέχει» εδώ και 2 μήνες και ήδη υπάρχουν προς ενοικίαση σπίτια στη νότια Γαλλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Ουαλία.

Tornosnews

 

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!