Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 16:49

Μόντι Πάιθον: Τα 50α γενέθλια, οι εκπλήξεις και το ρεκόρ Γκίνες

Μόντι Πάιθον: Τα 50α γενέθλια, οι εκπλήξεις και το ρεκόρ Γκίνες Μόντι Πάιθον: Τα 50α γενέθλια, οι εκπλήξεις και το ρεκόρ Γκίνες

Μόντι Πάιθον: Τα 50α γενέθλια, οι εκπλήξεις και το ρεκόρ Γκίνες
Οι τρεις εναπομείναντες που έκαναν επανασταση στην κωμωδία και συνεχίζουμε να αγαπάμε.

Του Κώστα Φειδόπουλου

Πενήντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της τηλεοπτικής σειράς «Monty Python», οι άνδρες που έφεραν την επανάσταση στον κόσμο της κωμωδίας, αποκάλυψαν λεπτομέρειες για μια σειρά από events με αφορμή την 50η επέτειο και την γνωριμία του κόσμου των Μόντι Πάιθον με το κοινό.

«Η υπερβολική ανοησία μοιάζει περισσότερο επίκαιρη από ποτέ τώρα», ανακοίνωσαν πέντε από τα μέλη των Πάιθονς που βρίσκονται εν ζωή, στο BBC Radio 4.

Εκτός όμως από τους παλιούς, τώρα με την αναβίωση των θρυλικών Πάιθον και οι νεότερες γενιές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την «πρώτη επίσημη προσπάθεια των Monty Python για την κατάρριψη του παγκόσμιου βραβείου Γκίνες», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Οκτωβρίου.

Το ρεκόρ το οποίο θα προσπαθήσουν να «σπάσουν» πρόκειται για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων, ντυμένων ως Γκάμπι. Ο Γκάμπι είναι ένας χαρακτήρας από τους Μόντι Πάιθον ο οποίος δεν ήταν βασικός, αλλά επέστρεφε συχνά στις ιστορίες. Εχει μικρό μουστάκι, φοράει μαντήλι στο κεφάλι του, σιδεράκια, μια πλεκτή μπλούζα και μπότες.

Ο Μάικλ Πέιλιν θα είναι παραγωγός μιας σειράς νέων ραδιοφωνικών προγραμμάτων, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο αριθμός των Πάιθονς που θα πάρουν μέρος. Ο Γκράχαμ Τσάπμαν πέθανε το 1989, ενώ ο Τέρι Τζόουνς διαγνώστηκε το 2015 με μετωπιαία άνοια. Ωστόσο, οι Ερικ Άιντλ, Τζόν Κλίς και Τέρι Γκίλιαμ πιθανόν να αναμειχθούν κατά κάποιο τρόπο στο νέο πρότζεκτ. Κι ενώ οι συντελεστές φοβούνται το πώς και κατά πόσο το χιούμορ των Πάιθον ταιριάζει με του νέους και μάλιστα στο 2019, το πρότζεκτ όπου τα μέλη θα παρουσιάσουν παλιό και ακυκλοφόρητο υλικό σε εκπομπές του BBC, αναμένεται να έχει επιτυχία και να φέρει νοσταλγία.

 

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!