Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 16:52

Ο Άγιος Βασίλης... καταρριχήθηκε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και μοίρασε δώρα στην Ογκολογική Μονάδα του Παίδων

Oι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να μοιράσουν δώρα και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή όλων των παιδιών και καθώς πλησιάζουν οι ημέρες ανυπομονούν όλο και περισσότερο για τα δώρα που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης. Φέτος, ο αγαπημένος Άγιος των μικρών, ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα του νοσοκομείου Παίδων. 

Με εφόδιο το σχοινί του, κατέβηκε από την ταράτσα του κτιρίου, πήγε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να δώσει δώρα στα παιδάκια που δεν μπορούσαν να βγουν στο προαύλιο. Όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (11.12.2017), στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- Ελπίδα».

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να μοιράσουν δώρα και πολλά χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Υπήρχαν όμως και παιδιά που δεν μπορούσαν να κατέβουν στο προαύλιο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-Ελπίδα». Αλλά δεν έμειναν χωρίς δώρο!

Ιπτάμενοι… Άγιοι Βασίληδες και ένας… Ζορό (!) καταρριχήθηκαν από την ταράτσα και πήγαν από όροφο σε όροφο για να μην μείνει κανένας παραπονεμένος. Η εκδήλωση έγινε παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, της προέδρου του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Βασιλείου Καπέλιου.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γιόβας και ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης.


Φωτογραφίες: Πυροσβεστική

www.protothema.gr

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!