Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 18:31

Tο μυστικό της μαύρης τουλίπας

Tο μυστικό της μαύρης τουλίπας της Κατιάνας Στρατηγίου από τις εκδόσεις Πνοή Tο μυστικό της μαύρης τουλίπας της Κατιάνας Στρατηγίου από τις εκδόσεις Πνοή
...Της είχε πει πως αγαπά τις μαύρες τουλίπες. Μόλις μαθαίνει για κείνον, θέλει να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι αναζήτησης του χαμένου χρόνου, του παλιού εαυτού της και της πρώτης αγάπης. Όλα τα λάθη του παρελθόντος, παρελαύνουν μπροστά της. Είναι άραγε αργά για ν' αλλάξει ρότα; Μέσα από μια πορεία χρόνων, εξελίσσεται, μαθαίνει τι είναι αυτό που αξίζει πραγματικά στη ζωή. Η μαύρη τουλίπα κρύβει ένα μυστικό, αλλά μόνο εκείνη μπορεί να το ανακαλύψει. Ένα βιβλίο που ξαφνιάζει, ιδιαίτερο και σπάνιο όπως οι μαύρες τουλίπες...
 
Tο μυστικό της μαύρης τουλίπας της Κατιάνας Στρατηγίου από τις εκδόσεις Πνοή θα παρουσιαστεί  το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 7μμ στο πολτιστικό στέκι μπουκαδούρα (Πάρκο Λιμενικού Καλαμάτας). Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Φώτης Κατσιμπούρης. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Μάριον Θεοδωρίδη.
 
Η Κατιάνα Στρατηγίου (Αθηνά Κούβελα), γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου ζει και δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, ενώ για πολλά χρόνια εργάσθηκε στον ιδιωτικό τομέα. Κατά καιρούς ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον χορό, τα μαθήματα θεάτρου, ζωγραφίζει και αγαπά κάθε μορφή τέχνης, αφού έχει τη βαθειά πίστη πως η τέχνη είναι ασπίδα προστασίας και καταφυγή για κάθε άνθρωπο. Το 2015 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Εντός η πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Μια σφαίρα στη θαλάμη του όπλου"

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!