Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 14:21

Τιμητική βραδυά βράβευσης "Dance Challenge"

Τιμητική βραδυά βράβευσης "Dance Challenge" Τιμητική βραδυά βράβευσης "Dance Challenge"

Ο Πολιτιστικός – Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας ‘DANCE CHALLENGE’ θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους υποστηρίζουν τις πολιτιστικές δράσεις του, διοργανώνει τιμητική βραδιά βράβευσης στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, το ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ για την υποστήριξή τους στο Διεθνές Κύπελλο Χορού ‘Kalamata Dance Cup 2018’ καθώς και στους φορείς και συλλόγους – σχολές χορού της περιοχής που συμμετείχαν σε αυτό και σε άλλες διοργανώσεις.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 9 Φεβρουαρίου, και ώρα 9:30 μμ στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Belvedere’.

Παράλληλα όπως αναφέρεις η πρόεδροςκα Νίνα Δράκου, ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος , ενώ θα παρουσιαστεί το πλάνο των νέων πολιτιστικών διοργανώσεων για το 2019.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!