Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 10:57

Στον Βορειοδυτικό Ταΰγετο εξορμεί ο ''Ευκλής''

Στον Βορειοδυτικό Ταΰγετο εξορμεί ο ''Ευκλής'' Στον Βορειοδυτικό Ταΰγετο εξορμεί ο ''Ευκλής''
Ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' στις 30 Ιουνίου 2019, θα εξορμήσει στον Βορειοδυτικό Ταΰγετο, οι πεζοπόροι θα ακολουθήσουν το σκιερό μονοπάτι ανάμεσα σε πανύψηλα πεύκα, από τον Άγιο Νικόλαο έως τον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι μονοπάτι ήπιας ανηφόρας και κατηφόρας για όλη την οικογένεια !! Ο Άγιος Παντελεήμονας είναι το 3εθνές σημείο των Νομών Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Λακωνίας, όταν φτάσουν εκεί θα έχουν εκπληκτική θέα στον Λακωνικό κάμπο !!
 
__Διαδρομή : Εύκολη για όλους με καλή φυσική κατάσταση.
__Βαθμός δυσκολίας : Α΄.
__Ώρες πορείας : 3:00 - 4:00 (με τις στάσεις) ανάλογα με την σύσταση της ομάδας.
__Μετάβαση : Με λεωφορείο.
__Κόστος : 7 ευρώ τα μέλη, 9 ευρώ τα μη μέλη και 5 ευρώ φοιτητικό και παιδικό εισιτήριο.
__Ραντεβού : 8:00 π.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, τέρμα Αριστομένους 56, αρχή Πάρκου Ο.Σ.Ε.
__Φαγητό στην επιστροφή με ελεύθερο χρόνο στην Κεντρική Πλατεία της Αρτεμισίας, όπου θα έχουν την δυνατότητα, να επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο της Αρτεμισίας, που στεγάζετε στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού.
__Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων : Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου) στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 27210 90627 ή 697 425 2234.
 
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!