Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 17:57

Οδοιπορικό στο θαυμαστό «Κόσμο των Μανιταριών»

Οδοιπορικό στο θαυμαστό «Κόσμο των Μανιταριών» Οδοιπορικό στο θαυμαστό «Κόσμο των Μανιταριών»

Μια διαφορετική και ξεχωριστή εξόρμηση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας  στο βόρειο Ταύγετο, με σκοπό πέρα από την πεζοπορία-ορειβασία και ένα οδοιπορικό στο θαυμαστό «Κόσμο των Μανιταριών».

Η πεζοπορία θα ακολουθήσει τη διαδρομή Άγιος Νικόλαος-Άγιος Παντελεήμονας-Γεωργίτσι ενώ παράλληλα θα γίνεται αναζήτηση μανιταριών. Τους πεζοπόρους θα συνοδεύουν έμπειροι Μανιταροσυλλέκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τα είδη τους. Στη συνέχεια θα καταλήξουν στο γραφικό Γεωργίτσι όπου θα ακολουθήσει η ταυτοποίηση των ειδών των μανιταριών και η γευσιγνωσία…!!!

Στην εξόρμηση αυτή θα συμμετέχουν οι Ορειβατικοί Σύλλογοι Σπάρτης και Μολάων, Μονεμβασιάς, Νεάπολης (ΜΝΑΛ) και ΕΟΣ Τρίπολης.

Βαθμός δυσκολίας: 1-2
Ώρες Πορείας: 5 +/-

Σημειώσεις συμμετοχής
1) Για δηλώσεις συμμετοχής, κατόπιν έγκρισης του Αρχηγού της ανάβασης, επικοινωνήστε με τα γραφεία του Ορειβατικού Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο), από Δευτέρα-Παρασκευή και κατά τις ώρες 9:00μ.μ.-10:30μ.μ., στο τηλέφωνο 27210-97733.

2) Αναχώρηση από Καλαμάτα την Κυριακή 4/11/2018 και ώρα 7:00π.μ.

 

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!