Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 17:18

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'' θα συμμετάσχει στην ''8η Ανθοκομική Έκθεση Καλαμάτας''.

Φώτο: O ιδρυτής του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Κουτρούλης (στη μέση) και η κα Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος κ εκπρόσωπος τύπου) Φώτο: O ιδρυτής του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Κουτρούλης (στη μέση) και η κα Ελένη Οικονομοπούλου (πρόεδρος κ εκπρόσωπος τύπου)
 Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος ''Ευκλής'' παίρνει μέρος στην συγκεκριμένη έκθεση (10-19 Μαΐου 2019).  Στα πλαίσια δράσεων και εκδηλώσεων των χρηστών βαγονιών θα εκθέσουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό και θα ενημερώσουν τους συνδημότες μας για τις δράσεις των τμημάτων : πεζοπορίας, εκδρομών, μπάσκετ και αγωνιστικής ποδηλασίας.  Μας προσκαλούν και μας περιμένουν κάθε απόγευμα 7:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ.  στο βαγόνι τους, νότια του Αναψυκτηρίου.    
 
Επίσης η πιστοποιημένη δασκάλα Yoga και πεζοπόρος του Συλλόγου Ξένια Πρεζεράκου, θα κάνει δωρεάν μάθημα Yoga στα παιδιά το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019, μετά τα εγκαίνια της Έκθεσης στο γήπεδο μπάσκετ του Πάρκου Ο.Σ.Ε.
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!