Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 15:55

Μία ώρα Δωρεάν Συνεδρίας από την Καλαματιανή Life Coach Μαρία Βουγιούκα

Μία ώρα Δωρεάν Συνεδρίας από την Καλαματιανή Life Coach Μαρία Βουγιούκα Μία ώρα Δωρεάν Συνεδρίας από την Καλαματιανή Life Coach Μαρία Βουγιούκα
Μία ώρα Δωρεάν Συνεδρίας θα προσφέρει η Καλαματιανή Life Coach Μαρία Βουγιούκα σε όλους τους συντοπίτες μας που το επιθυμούν, κατόπιν του μεγάλου ενδιαφέροντος για την προπονητική ζωής, μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στον 1ο όροφο του καφέ bistroteca.
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 15 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν στο 693 725 25 75 για να κλείσουν ραντεβού για μία δωρεάν συνεδρια. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα ραντεβου!!!  
 
Συγκεκριμένα οι δηλώσεις της Life Coach
"Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στον 1ο όροφο του καφέ bistroteca και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω της δικής σας συμμετοχής και αποδοχής και για αυτόν ακριβως το λόγο παρόλο που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο αίθριο, λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχής μεταφερθηκαμε τελικά στον πρώτο όροφο.
Με συγκίνησατε βαθιά με την αποδοχή και την αγάπη σας!!! Στην εκδήλωση και στους συμμετέχοντες είχα προσφέρει μία δωρεάν συνέδρια και Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί  πολλά ραντεβού και έχουν προγραμματιστεί και τα επόμενα. 
Επειδή όμως το ενδιαφέρον σας για την προπονητική ζωής και για μένα προσωπικά ως σύμβουλου προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης είναι μεγάλο αποφασισα να προσφέρω μία δωρεάν συνεδρία για όλους τους συντοπίτες μου που το επιθυμούν. 
Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 15 μπορείτε να επικοινωνείτε στο 693 725 25 75 για να κλείνετε ραντεβού για μία δωρεάν συνεδρια. θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στα ραντεβου!!!  
Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την τόσο συγκινητική στήριξη και αποδοχή σας!!! στη συνεδρία θα συζητήσουμε ότι σας απασχολεί, σας δυσκολεύει και σας κρατά στάσιμους θα χρησιμοποιήσουμε το Διαθεωρητικό μοντέλο και το μοντέλο grow που δίνουν Αποτέλεσμα ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ!! ώστε μετά το τέλος της συνεδρίας να φύγετε κινητοποιημένοι, έχοντας πάρει αποφάσεις και θέσει ενέργειες που θα σας οδηγήσουν στο στόχο άμεσα και με ασφάλεια. οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης ή μέσω Διαδικτύου."
 
Λίγα λόγια για τη Life Coach Μαρία Βουγιούκα
Η Μαρία Βουγιούκα Ανδριανοπούλου έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία πάνω στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, έχει κάνει σπουδές στο management στις ανθρωπιστικές επιστήμες και στη θετική ψυχολογία και έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στο Life Coaching πιστοποιημενο από τον AC[ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ] ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Εργάζεται ως Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης και έχει το προσωπικό της γραφείο στην Καλαμάτα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ταξίδι στο ηλιακό σύστημα

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!