Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 23:25

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού

Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού Kοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού

Το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού θα διοργανώσει εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, ώρα 11:00.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν αθλητές/ αθλήτριες της αγωνιστικής ομάδας που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, καθώς επίσης και οι αθλητές του Τμήματος Στίβου ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, οι οποίοι επίσης είχαν σπουδαίες αγωνιστικές διακρίσεις.

Στην θεματολογία της εκδήλωσης περιλαμβάνονται και πολλές εκπλήξεις, καθώς ένας μεγάλος αριθμός δώρων θα διανεμηθεί στους (πολλούς) τυχερούς που θα βρουν τα φλουριά.

Μικροί και μεγάλοι, θα είμαστε όλοι εκεί...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!