Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 12:12

Ημερίδα για το Διαδικτυακό Εκφοβισμό και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ημερίδα για το Διαδικτυακό Εκφοβισμό και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο Ημερίδα για το Διαδικτυακό Εκφοβισμό και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ημερίδα για το Διαδικτυακό Εκφοβισμό και την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο διοργανώνει η Ένωση συλλογών γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Καλαμάτας, στις 10 Νοεμβρίου στο Φιλοσοφικό Κέντρο Μεσσήνης και ώρα 6:00μμ .

Ομιλητής σε ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα, που απασχολούν τους γονείς, θα είναι ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, Αστυνόμος Α, κύριος Παναγιώτης Μπαστακός.

Η  Ένωση συλλογών γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Μεσσήνης προσκαλεί τους Γονείς, Κηδεμόνες και φίλους ώστε να ακούσουν, να ενημερωθούν και να συζητήσουν ένα τόσο φλέγον θέμα που αφορά τα παιδιά μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!