Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 10:29

"Η φωτογραφία για ερασιτέχνες" από το Ρόμπερτ Ζερβό

Στον χώρο του Φωτογραφικού εργαστηρίου στην οδό Μπενάκη 5, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας. (Σε εξωτερικό χώρο να αποφεύγουμε και τον Κορονοϊό....) θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου « Η φωτογραφία για ερασιτέχνες» του φωτογράφου Ρόμπερτ Ζερβού.  Ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την δημιουργία εικόνας, αλλά και σε όλους όσους ήδη ασχολούνται, δίνοντας με εύληπτο τρόπο όλη την τέχνη αλλά και την τεχνική της φωτογραφίας. Με πληθώρα εικόνων και παραδειγμάτων, αλλά και με ασκήσεις σε κάθε κεφάλαιο, είναι ένα βιβλίο που δίνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις στους αναγνώστες του.

"35 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, 8 χρόνια διδακτικής εμπειρίας και 7 μήνες συγγραφικής εργασίας χρειάστηκαν για την δημιουργία του. "Η φωτογραφία για ερασιτέχνες". Ένας πλήρης οδηγός για τον αρχάριο, αλλά και για τον προχωρημένο ερασιτέχνη φωτογράφο." αναφέρει ο Ρόμπερτ Ζερβός

Το βιβλίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή μέσω του www.robertebook.com και τώρα, αφού ολοκληρώθηκε η εκτύπωση, κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή.

Την παρουσίαση θα κάνουν οι:
Γιώργος Καράμπελας (Συγγραφέας-δημοσιογράφος) με πολλά γνωστά βιβλία στο ενεργητικό του, όπως την σειρά ταξιδιωτικών βιβλίων «Οδοιπορικό στον κόσμο» Νεπάλ, Ιμαλάϊα, Βενεζουέλα, νησί του Πάσχα, Παταγονία, το «Ιερό χόρτο» το «Αντάρτικο των Πόλεων» κ.ά .

Βασιλική Κατέρη ιδρύτρια και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την τέχνη και τη φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ» καθώς και εκπρόσωπος της επιχείρησης «Καλλίεργον» και 
Ο πολυπράγμων Δημήτρης Φίλντισης