Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 18:08

Γνωριμία με την πεζοπορική ομάδα «ΟΡΕΙΑΔΕΣ»

Γνωριμία με την πεζοπορική ομάδα «ΟΡΕΙΑΔΕΣ» Γνωριμία με την πεζοπορική ομάδα «ΟΡΕΙΑΔΕΣ»

Η νεοσύστατη πεζοπορική ομάδα ΠΕΡΙΗΓΗΤΕΣ, ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΕΣ, ΟΡΕΙΒΑΤΕΣ «ΟΡΕΙΑΔΕΣ» σας προσκαλεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00 μ.μ. στον χώρο πολιτισμού ΓΑΙΑ, στο ιστορικό κέντρο Καλαμάτας (Αγ. Ιωάννου 1_3, πλησίον Αρχαιολογικού Μουσείου) να γνωρίσετε την ομάδα, τις δράσεις της και να γίνει ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για υλοποίηση νέων διαφορετικών δράσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο.

H  πεζοπορική ομάδα κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους, είτε ιδιώτες είτε εκπρόσωποι ομάδων και συλλόγων με κοινό παρονομαστή την αγάπη μας για την φύση και τις πεζοπορίες. Στόχος να ευαισθητοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και ειδικά οι νέοι, να ασχοληθούν με την πεζοπορία και τα πολλαπλά οφέλη που αυτή προσφέρει!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!