Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 12:39

«Γιορτή Λαδιού» από το ΕΟΣΚΑΛ

Το ερχόμενο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ. ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν στην «Γιορτή Λαδιού» που ο Σύλλογος έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Με τη «Γιορτή Λαδιού»  εορτάζεται το τέλος της φετινής συγκομιδής του σημαντικότερου αγροτικού προϊόντος  του τόπου μας.  Στη διάρκεια τις εκδήλωσης  οι παρευρισκόμενοι θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούν από ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων για την ποιότητα του λαδιού, την καλλιέργεια της ελιάς και να γνωρίσουν με πιο τρόπο γίνεται η γευσιγνωσία του ελαιολάδου.

Επίσης θα αναδειχτεί ο ρόλο που διαδραματίζει ο Ορειβατικός Σύλλογος στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων, κυρίως του λαδιού και της ελιάς και θα συζητηθεί η προοπτική, ο ρόλος αυτός να επιφέρει καλύτερο αποτέλεσμα.

Καλείται όποιος επιθυμεί να φέρει στα γραφεία του Συλλόγου δείγματα λαδιού δικής του παραγωγής ώστε να εξετασθεί από την ομάδα γευσιγνωσίας ελαιολάδου.

 

Περισσότερες πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις ώρες 21:00-22:30 στα τηλ. του συλλόγου 27210-97733 & και 6942553154 (Θύμιος Αλεξόπουλος).
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com