Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 10:15

Εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας και τη Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας του Γ.Ν. Μεσσηνίας μας προσκαλεί να δηλώσουμε το παρόν στη δεύτερη εθελοντική αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών που πραγματοποιείται με αφορμή τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος του σχολείου με τίτλο "ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ".

Η εκδήλωση και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας τη Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10π.μ.

Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που θα πραγματοποιούνται.

Στο χώρο του Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά γύρω από το θέμα της αιμοδοσίας και της δωρεάς μυελού των οστών όπως:
 Παιχνίδια: Κρυπτόλεξο, Παζλ
 Παράσταση Καραγκιόζη: ο ερασιτέχνης καραγκιοζοπαίχτης, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος μαζί με την Γεωργία Δημητρακόπουλου θα δώσουν την παράσταση σε σενάριο της Έλενας Χρονοπούλου, "Ο Καραγκιόζης Εθελοντής", στις 11πμ την ίδια μέρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.

Είσοδος ελεύθερη.
Ελάτε παιδιά και γονείς να συνεχίσουμε την αλυσίδα της ζωής και να διατηρήσουμε ζωντανή
σταγόνα σταγόνα την Τράπεζα Αίματος του σχολείου μας.
Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και
αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης ,μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική
προσφορά, μια πράξη πολιτισμού.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!