Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 11:30

Αραγε υπάρχει συνταγή της ευτυχίας;

να workshop, μια ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:00μμ στο αίθριο του καφέ Bistroteca στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, από την Life & Business Coach Μαρία Βουγιούκα να workshop, μια ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:00μμ στο αίθριο του καφέ Bistroteca στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, από την Life & Business Coach Μαρία Βουγιούκα

Ζήσε την ζωή που θέλεις και αγαπάς! Ενα workshop, μια ανοιχτή εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα 3 Νοεμβρίου και ώρα 5:00μμ στο αίθριο του καφέ Bistroteca στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, από την Life & Business Coach Μαρία Βουγιούκα, την life coach που δραστηριοποιείται μόνιμα στην πόλη της Καλαμάτας.
Στο workshop θα εφαρμοστεί ένα ιδιαιτέρως αποτελεσματικό εργαλείο του coaching, τον “Κύκλο της Ζωής”, που θα σας δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πόσο ικανοποιημένοι είστε σε κάθε τομέα της ζωής σας και σε ποιους τομείς θα μπορούσατε να εργαστείτε, ώστε να βιώσετε τη ζωή που θέλετε και αγαπάτε.Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μέθοδο του Life coaching και τα εξαιρετικά αποτελέσματα που μπορεί να δώσει σε όλους τους τομείς της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

Αραγε υπάρχει συνταγή της ευτυχίας;

Τι ψάχνετε από τη ζωή σας; Τι κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι?
Ξέρετε τι θέλετε και πώς θα το πετύχετε? Έχετε την ικανότητα να ορίσετε σωστά ένα πρόβλημα? 
Είστε χαρούμενοι με τη ζωή που ζείτε? Είστε ικανοποιημένοι από τις επιλογές που κάνετε?
Εχετε τη σχέση που θέλετε με τον εαυτό σας κ τους άλλους?
Εχετε την εργασία που σας ταιριάζει? Υπάρχουν προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και δυσκολεύεστε να βρείτε τη λύση? 
Σας λείπει κάτι από τη ζωή σας? Δεν γνωρίζετε Τι είναι αυτό που θέλετε? ή ακόμη και αν γνωρίζετε δεν ξέρετε τον τρόπο για να το πραγματοποιήσετε?
Ζείτε τη ζωή που θέλετε και αγαπάτε τελικά?

Ένα workshop που θα σας βοηθήσει να βρείτε τον τρόπο για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε, να βάλετε ξεκάθαρους στόχους και με ασφαλή και άμεσο τρόπο να οδηγηθείτε στο στόχο σας.

Στο τέλος του WorkShop, οι συμμετέχοντες θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τις ερωτήσεις σας, ωστε να υπάρξει ουσιαστική επικοινωνία και διάδραση μεταξύ μας. Επιπλέον για όποιον επιθυμεί η Life Coach θα αναλύσει σε προκαθορισμένο ραντεβού τα αποτελέσματα του ερωματολογίου σε προσωπική συνομιλία μέσω skype.

Λιγα λόγια για την Life Coach Μαρία Βουγιούκα

Η Μαρια Βουγιουκα Ανδριανοπούλου έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία πάνω στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, έχει κάνει σπουδές στο management στις ανθρωπιστικές επιστήμες και στη θετική ψυχολογία και έχει ολοκληρώσει κύκλο σπουδών στο Life Coaching πιστοποιημενο από τον AC[ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ] ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Εργάζεται ως Σύμβουλος Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης και έχει το προσωπικό της γραφείο στην Καλαμάτα.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
T: 6937252575

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!