Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 17:37

Αφιέρωμα στην ελιά και το ελαιόλαδο

Αφιέρωμα στην ελιά και το ελαιόλαδο Αφιέρωμα στην ελιά και το ελαιόλαδο

Μια μοναδική εκδήλωση με κεράσματα, εξαιρετικούς προσκεκλημένους και ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ελιά και το ελαιόλαδο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελιάς και Ελαιολάδου διοργανώνουν σε μια η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας με την Oliverse - συμβουλευτική ομάδα για την γαστρονομία του ελαιολάδου, με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας - γραφείο Μεσσηνίας . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 στο αμφ. Θοδ. Αγγελόπουλος, Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι ο γνωστός γευσιγνώστης και συγγραφέας Ηλίας Μαμαλάκης , η Διατροφολόγος – Σύμβουλος μεσογειακής διατροφής (olivetomato.com) Έλενα Παραβάντη και η Καλλιτέχνις Klaudia Delmer. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό. 

• ΡΟΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Ομιλίες Προσκεκλημένων Ομιλητών για την Ελιά και το Ελαιόλαδο

Βίντεο με αναφορές για την ελιά και το ελαιόλαδο στον παγκόσμιο κινηματογράφο από τον Βασίλη Παπαευσταθίου (Vassilis Papaefstathiou) και τον Παναγιώτη Παπανικολόπουλο (Παναγιώτης Γαστροναύτης Παπανικολόπουλος)

Προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ “The Olive Oil of Messinia” του Βασίλη Μαρλαντή (Vasilis Marlantis)

Όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικές συνταγές σε συνδυασμό με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα προϊόντα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας, επιμελημένες από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας - γραφείο Μεσσηνίας και την Oliverse (συμβουλευτική ομάδα για την γαστρονομία του ελαιολάδου). 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com