Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 09:57

Τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ εορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

Τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ εορτάζει η Πολεμική Αεροπορία Τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ εορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

Τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ εορτάζει η Πολεμική Αεροπορία , και όπως κάθε χρόνο η 120 ΠΕΑ θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό.

Η 120 ΠΕΑ θα είναι επισκέψιμη για το κοινό, σήμερα απο το μεσημέρι εως τις 5:00μμ, την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τις 5:00μμ

Τις μέρες του εορτασμού θα λειτουργεί στατική και φωτογραφική έκθεση αεροσκαφών και άλλων οπλικών συστημάτων της Πολεμικής Αεροπορίας. Ειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει πληροφορίες για τα εκθέματα. Επίσης, θα προβάλλονται βιντεοταινίες με θέμα την αποστολή, την κοινωνική προσφορά και τη συνδρομή της Πολεμικής Αεροπορίας στην πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών. Η στατική έκθεση θα περιλαμβάνει μαχητικό αεροσκάφος F-16 Block 52+Adv, εκπαιδευτικά αεροσκάφη Τ-2 και Τ-6 και ελικόπτερο έρευνας - διάσωσης ΑΒ-205.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 3ο Ancient Messene Open

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!