×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62
Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 16:00

Το Dance Challenge Kalamata πλαισίωσε χορευτικά με επιτυχία τη Rock n' Roll Charity Night του Διεθνούς Τουρνουά Γκολφ στην Costa Navarino.

Τη χορευτική επιμέλεια της θεματικής βραδιάς Rock n' Roll Charity Night είχε η Υπεύθυνη Διοργάνωσης Χορευτικών Εκδηλώσεων " Dance Challenge" κα Νίνα Δράκου την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 στα πλαίσια του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Γκολφ Messinia Pro-Am στην Costa Navarino.

Το μουσικό συγκρότημα Vanila Swing ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους γκολφέρ στη δεκαετία 50-60 με πανέμορφες διασκευές και τα εκθαμβωτικά χορευτικά ζευγάρια του Dance Challenge (Σπύρος Αραβανής-Μαρία Μπέσση και Διονύσης Μαλαπάνης- Καλιρρόη Βελέντζα) κόσμησαν τη βραδιά με διάφορα χορευτικά shows σε ρυθμούς  Rock n' Roll, Swing και Fockstrot, προσφέροντας πολύ κέφι και θετική χορευτική διάθεση.

Στην εξαιρετική αυτή διοργάνωση του αθλητικού event που επιμελήθηκε άρτια ο βραβευμένος όμιλος της Active Media και διοργάνωσε η Costa Navarino, παρευρέθηκαν μεταξύ των αθλητών γκολφέρ απ' όλο τον κόσμο και διάφορες προσωπικότητες όπως ο κος Μάνος Γαβράς, η κα Έλενα Χαρμπίλα, καθώς και η Καλαματιανή ηθοποιός κα Γιούλικα Σκαφιδά.

Η επιτυχημένη βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενίσχυσε σημαντικά τη δράση των 'Παιδικών Χωριών SOS' μέσα από ένα περίτεχνο παιχνίδι bowling που συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, με προσφορά ποσού από κάθε κορίνα που έπεφτε.

 
 

Πολυμέσα

Το Dance Challenge Kalamata πλαισίωσε χορευτικά με επιτυχία τη Rock n' Roll Charity Night του Διεθνούς Τουρνουά Γκολφ στην Costa Navarino.
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!