Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 13:22

Την υποψηφιότητα της κας Νίνας Δράκου ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Νίνας Δράκου με τη Νέα Πελοποννήσου στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019
ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε ότι «με την προσθήκη της Νίνας Δράκου στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου, ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας στη Μεσσηνία και ιδίως στον τομέα του πολιτισμού, όπου διαθέτει σημαντική εμπειρία και έχει διακριθεί ιδιαίτερα. Την καλωσορίζω και της εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα τύχει της εμπιστοσύνης των πολιτών της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου».

Από την πλευρά της η κα Νίνα Δράκου δήλωσε «Εντάσσομαι στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου με ιδιαίτερη χαρά, πιστεύοντας ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου θα προσφέρω και εγώ ένα λιθαράκι στη μεγάλη προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα του έργου του Περιφερειάρχη κ. Τατούλη σε θέματα κυρίως πολιτισμού και τουρισμού. Το υψηλό πολιτικό προφίλ του Περιφερειάρχη σε συνδυασμό με τη διάθεση μου προσφοράς για τον τόπο με οδήγησαν να απαντήσω θετικά στην πρόσκληση του κ. Τατούλη».

Βιογραφικό Νίνας Δράκου
 Ιδρύτρια του Κυπέλλου Χορού Καλαμάτας Dance Cup
 Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος Master
μεταφράστριας
 Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά
 Διαθέτει επαγγελματική εμπειρία στη διοργάνωση διεθνών πολιτιστικών
εκδηλώσεων
 Είναι παντρεμένη με το Δικηγόρο κ. Χρήστο Χρυσό και έχει ένα παιδί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η Καλαμάτα σε Διεθνή Δίκτυα Πόλεων Το επόμενο βήμα »
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!