Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 11:03

Τέθηκε ξανά σε λειτουργία το seatrac στην παραλία Καλαμάτας, μετά από βανδαλισμό

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου 2019, ανεύθυνοι συμπολίτες προέβησαν σε βανδαλισμό του μηχανήματος Seatrac, που έχει τοποθετήσει ο Δήμος έναντι του Ιερού Ναού της Ανάστασης, στην ακρογιαλιά της Καλαμάτας. Πρόκειται για μηχανισμό που επιτρέπει σε όσους έχουν κινητικά προβλήματα να κάνουν αυτόνομα μπάνιο στη θάλασσα και, μάλιστα, για το μηχανισμό με την 4η κατά σειράν επισκεψιμότητα σε επίπεδο χώρας, όσον αφορά στα Seatrac. Οι βλάβες αποκαταστάθηκαν άμεσα κ το seatrac τέθηκε πάλι σε λειτουργία. 

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Βεργόπουλος έγραψε στο προσψπικό του προφίλ : Με την βοήθεια των ευαισθητοποιημένων φίλων που σέβονται τις ανάγκες των συμπολιτών μας με ανάγκη (κινητικά προβλήματα), αποκαταστάθηκε άμεσα η βλάβη (βανδαλισμός) που υπήρχε στο μηχάνημα αυτόνομης πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα (Seatrac) στην εκκλησία Ανάσταση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Γιώργο Δουράλα, στον Σωτήρη Πολιτόπουλο και στον Κο Μουτσούλα (για την ηλεκτροκόλληση)...!!!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!