Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 16:48

Συνέδριο για την κρουαζιέρα και τα υδατοδρόμια στην Καλαμάτα

Συνέδριο για την κρουαζιέρα και τα υδατοδρόμια στην Καλαμάτα Συνέδριο για την κρουαζιέρα και τα υδατοδρόμια στην Καλαμάτα

Στις 20 και στις 21 Οκτωβρίου, θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμάτας διήμερο συνέδριο, το οποίο περιλαμβάνει στην ατζέντα του θέματα όπως το λιμάνι, η ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας, η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, το yachting,τα υδατοδρόμια, οι ημερήσιες θαλάσσιες περιηγήσεις και άλλα σχετικά ζητήματα.

Κατόπιν απόφασης του Δήμου Καλαμάτας, στο εν λόγω συνέδριο έχουν προσκληθεί μεταξύ άλλων η Ένωση Εφοπλιστών, Πανεπιστημιακές Σχολές και στελέχη αρμόδιων φορέων, προκειμένου να εξεταστούν οι δυνατότητες ανάπτυξης τουρισμού κρουαζιέρας και γενικότερα θαλάσσιου τουρισμού στην Καλαμάτα. Επίσης, θα συζητηθεί ειδικά η προοπτική του λιμανιού της Καλαμάτας, ενόψει και του εν εξελίξει Master Plan.

Παράλληλα, ο Δήμος Καλαμάτας προσδοκά ότι στο πλαίσιο του συνεδρίου θα λάβουν χώρα ανακοινώσεις σχετικά με μεγάλα ζητήματα, τα οποία καθυστερούν, όπως είναι τα υδατοδρόμια, που προσμετρούν μόνο δύο αδειοδοτήσεις, μία στην Πάτρα και μία στην Κέρκυρα.

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!