Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 15:56

Συνάντηση Μανώλη Μάκαρη με την Πρέσβειρα της Κίνας

Συνάντηση Μανώλη Μάκαρη με την Πρέσβειρα της Κίνας Συνάντηση Μανώλη Μάκαρη με την Πρέσβειρα της Κίνας

Με την  Πρέσβειρα της Κίνας στην Ελλάδα Τσανγκ Τσιγιουέ (Zhang Qiyue) συναντήθηκε ο Μανώλης Μάκαρης στην Πρεσβεία  της Κίνας. 
Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν τα ακόλουθα θέματα :
1. Η προοπτική ανάπτυξης του real estate και του προγράμματος Golden Visa στην Καλαμάτα δεδομένου ότι η Ελλάδα αποτελεί τον 6ο παγκοσμίως πιο δημοφιλή προορισμό για τους Κινέζους επενδυτές στον τομέα του real estate 
2. Η τουριστική προβολή της Καλαμάτας στην αναδυόμενη αγορά  της Κίνας
3. Η δυνατότητα προώθησης μεσσηνιακών  προϊόντων  του αγροδιατροφικού  τομέα. 
4. Οι πολιτιστικές και μορφωτικές ανταλλαγές και η σύσφιξη των σχέσεων με την Κίνα και ειδικότερα με την αδελφοποιημένη πόλη Σιάν. 
5. Η συμμετοχή της Καλαμάτας με περίπτερο στην επόμενη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου- China International EXPO στην Σαγκάη. 
  Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και ανανεώθηκε η συνέχιση των επαφών σε μελλοντική  επίσκεψη της πρέσβειρας στην Καλαμάτα . 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!