Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 18:13

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του δήμου Καλαμάτας

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του δήμου Καλαμάτας Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του δήμου Καλαμάτας

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της σταθερής άποψης για εξωστρέφεια του δήμου Καλαμάτας, αποδεχόμενος πρόταση φίλων του, για επαφές με αξιωματούχους της Ε.Ε.

Είναι μια ευκαιρία να μεταφέρει-συζητήσει και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον Ταΰγετο, για το οποίο σχημάτισε προσωπική άποψη σε επίσκεψη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Στην επίσκεψη συνοδευόταν από τους συνεργάτες του Γεωργία Βασιλάκη, επί σειρά ετών πρόεδρο της κοινότητας Αρτεμισίας και τον πολιτικό μηχανικό Ηλία Αθηναίο.

Στις επαφές του θα περιλαμβάνονται :

-    Ο Βέλγος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών Karl-Heinz Lambertz.

-    Ο 1ος Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Ομάδας Christophe Rouillon (Γάλλος), Δήμαρχος της Coulaines και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων της Γαλλίας (Association des Maires de France) με χαρτοφυλάκιο τα ευρωπαϊκά.

-    Ο Heijo Höfer (Γερμανός), Δήμαρχος του Altenkirchen, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Γερμανικών Πόλεων και Κοινοτήτων (Deutsche Städte- und Gemeindebund) και μέλος του Περιφερειακού Κοινοβουλίου της Ρηνανίας Παλατινάτου.

Θα έχει επίσης συναντήσεις με θέμα τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό (Yves Lelostecque), τον πολιτισμό και την πολιτιστική κληρονομιά (Sylvain Pasqua) και την μάθηση ενηλίκων.

 

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!