Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 11:26

Νέα αρχή για την μητέρα της 9χρονης - Βρήκε δουλειά με παρέμβαση του γγ Αλληλεγγύης

Νέα αρχή για την μητέρα της 9χρονης - Βρήκε δουλειά με παρέμβαση του γγ Αλληλεγγύης
Τώρα δεν είναι η ώρα να επέμβει και ο εισαγγελέας για το θέμα του πατέρα των παιδιών? Δεν πρέπει κάποτε να αλλάξει το σκηνικό σε αυτή τη χώρα!!!.
Αυτεπάγγελτα έπρεπε να επεμβαίνει ο εισαγγελέας για όλα αυτά τους Πατέρες - ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, που τα αφήνουν να λιμοκτονούν έξω από ένα φούρνο. Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση μονογονεϊκής οικογένειας , που ο πατέρας δεν συμπαρίσταται. 
Γέμισε Η Ελλάδα από ΠΑΤΕΡΕΣ-ΤΕΡΑΤΑ και εγκατελελειμμένα παιδιά.

Οικογένεια μονογονεϊκή με δύο παιδιά, τα έφερνε εξαιρετικά δύσκολα πέρα, όπως και η ίδια περιέγραψε, με ένα νοίκι και τις υποχρεώσεις να τρέχουν, αλλά και δύο μικρά παιδιά με συνεχείς ανάγκες.

Ο πατέρας δεν συμπαρίσταται.

«Είμαι μια εργαζόμενη μητέρα, διαζευγμένη. Δούλευα πέρυσι, έπαιρνα 1000 ευρώ, και μπορούσα και ζούσα τα παιδιά μου μια χαρά. Τα έβλεπα αυτά στην τηλεόραση και θλιβόμουν και να που έφτασα και εγώ σε αυτή την κατάσταση. Το χειρότερο είναι να βλέπει η μάνα να πέφτει το παιδί της. Έχω να κοιμηθώ πέντε μέρες», τόνισε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

«Η κατάσταση είναι τραγική. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στους 300. Αν μπορούν να ζήσουν με 168 ευρώ κάθε δύο μήνες. Μόνο αυτό θέλω να πω. Όλοι είναι βολεμένοι, είναι μια χαρά. Τα δικά τους παιδιά δεν πεινάνε. Του λαού πεινάνε. Και δεν είμαι η μοναδική» είπε ακόμη για να καταλήξει: «Λέω τι έκανα, έφερα στον κόσμο τα παιδιά για να πεινάνε; Το κοριτσάκι να μου ζητάει να φάει και να της λέω κάνε υπομονή να πάρω τα 533 ευρώ».

Το ζήτημα της εργασίας πάντως φαίνεται ότι λύθηκε καθώς και με παρέμβαση του ΓΓ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Σταμάτη βρέθηκε εργασία στην μητέρα της 9χρονης και μάλιστα με τηλεργασία για να μπορεί να βρίσκεται στο πλευρό των δύο ανήλικων παιδιών της.

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com