Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 18:25

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά η 5 η γιορτή ελαιολάδου που διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και τη φετινή χρονιά η 5 η γιορτή ελαιολάδου που διοργανώνει ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας που έχει γίνει πλέον θεσμός.
Πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου παρευρεθήκαν στην εκδήλωση μας, όπου επιστήμονες - εκπαιδευμένοι γευσιγνώστες του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου, οι: Άρης Παπανικολάου, Νίκος Κουτσούκος και Βελούδω Βελισσάρη, για άλλη μια φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Μετά την γευσιγνωστική αξιολόγηση ελαιόλαδων, ακολούθησαν ομιλίες και εποικοδομητική συζήτηση σχετική με την σπουδαιότητα των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!