Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 08:20

Η εταιρική παρουσίαση των "Coachultants"

Η νέα εταιρία "The Coachultants" της Αγγελικής Μαρκοπούλου έκανε την παρουσίαση της στον πολυχώρο Α49 Art Gallery, την παρασκευή το απόγευμα, σε αγαπημένους φίλους και γνωστούς επιχειρηματίες της Μεσσηνίας. Ο όρος Coachultants προέρχεται απο τη σύντηξη των επιχειρηματικών όρων Coaching & Consulting, και περιγράφει την ολιστική, ολοκληρωμένη προσέγγισή . Μότο : ''Φτάσε όπου δεν μπορείς'' του Νίκου Καζαντζάκη.

Πρόκειται για μια εταιρία ONE-STOP-SHOP, σημείο αναφοράς, που λειτουργεί ως καταλύτης για να μεταμορφωθεί ο επαγγελματίας και η επιχείρηση στην καλύτερη δυνατή της εκδοχή.

Οι Coachultants δίνουν λύσεις, αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία, έχουν όραμα αλλά ταυτόχρονα εστιάζουν στο αποτέλεσμα. 

Η νέα μεσσηνιακή εταιρία έχει έδρα στην Καλαμάτα, αλλά θα δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.  Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι Branding, Στρατηγικός Σχεδιασμός και Business Coaching. Συγκεκριμένα, αναπτύσσουν ολοκληρωμένη στρατηγική και πλάνο marketing , επανασχεδίαζουν στρατηγικά με στόχο την εκθετική ανάπτυξη , ενδυναμώνουν τη διοίκηση , τα στελέχη και όλο τον οργανισμό.

Οι coachultants απευθύνονται ειτε σε επιχειρήσεις με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης χωρίς εξειδικευμένη γνώση ή εμπειρία, είτε σε εταιρείες ήδη επιτυχημένες, και θέλουν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα, σε επαγγελματίες έτοιμους για την εξέλιξη και χρειάζονται βοήθεια/καθοδήγηση αλλά και σε επιχειρηματικές ιδέες που τώρα ξεκινούν.

"Έχουμε γνώση και εμπειρία, δυνατότητες και θέληση να αλλάξουμε αυτό που δε λειτουργεί.

Σας ευχαριστώ όλους όσοι με τιμήσατε με την παρουσία σας...και ανυπομονώ να δω όλους εμάς τους αληθινούς γίγαντες, την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού και της επιχείρησής μας, να κατακτά νέες κορυφές, να ανοίγει νέους ορίζοντες." Αγγελική Μαρκοπούλου - https://thecoachultants.com/ 

 

Λίγα λόγια για την ιδρύτρια Αγγελική Μαρκοπούλου, MBA, MEng
Executive & Business Coach/ Management Consultant

Έμπειρη executive και διευθυντικό στέλεχος με 19 χρόνια εμπειρίας στην πολυεθνική εταιρεία κολοσσό Procter & Gamble, έχει εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ευθύνη για διαφορετικές χώρες, ηπείρους, προϊόντα, ομάδες εργαζομένων, ακόμη και πολυάριθμους οργανισμούς, στρατηγικούς συνεργάτες και δίκτυα marketing agencies & media.

Η εμπειρία αφορά σε διαφορετικές κατηγορίες FMCG (10+ κατηγορίες, 50+ προϊόντα), και περιλαμβάνει από το σχεδιασμό της μάρκας, της εικόνας της και των στρατηγικών επιλογών της σε παγκόσμιο επίπεδο, έως και την εκτέλεση των πλάνων σε επίπεδο χώρας, πελάτη και καταναλωτή.

Έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει εξαγορές, συγχωνεύσεις, πωλήσεις και restructuring μαρκών, εταιρειών και clusters χωρών σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο (Clairol, Wella, Duracell, Northern Europe & Southern European cluster, Balkans&Greece).

Από το 2017, ασχολείται επαγγελματικά με την παροχή υπηρεσιών διεύθυνσης επιχειρήσεων (Management/Leadership Consulting), με σκοπό την εκθετική τους ανάπτυξη και την επίτευξη των στόχων τους, αλλά και με την εκπαίδευση και ενδυνάμωση της διοίκησης και των στελεχών τους.

Περιοχές εξειδίκευσης: mission, vision & business strategy, brand building, brand equity & design, shopper marketing, organizational restructuring, new business development, team and organization building, career guidance, people development, mentoring and coaching.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και εξειδίκευση στο Coaching γυναικών επαγγελματιών σε θέματα καριέρας και επιχειρηματικότητας, καθώς και στο Coaching γυναικών Executives ώστε να κατακτήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

 

Έκθεση εικόνων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com