Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 06:50

Επίσκεψη του Βασίλη Κοσμόπουλο σε Αστυνομία κ Πυροσβεστική

Tην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας επισκέφθηκε, την Τετάρτη 10 Απριλίου, ο υποψήφιος Δημάρχος  Καλαμάτας, με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, όπου συζήτησε με τους Διοικητές κ.κ. Πούπουζα και Γεωργανά, καθώς και με τα σωματεία των εργαζομένων.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση, συζήτησαν το θέμα της παραβατικότητας, κυρίως στην περιφέρεια και τις δυνατότητες συνδρομής του Δήμου στην πρόληψη. Ο Βασίλης Κοσμόπουλος τόνισε ότι το θέμα της ασφάλειας των πολιτών και η μείωση παραβατικών συμπεριφορών,  είναι κυρίαρχης σημασίας για την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, συζήτησαν την προετοιμασία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, τα προβλήματα σε διαθέσιμα μέσα και σε προσωπικό. Από τον Βασίλη Κοσμόπουλο δόθηκε η διαβεβαίωση, ότι σαν Δήμαρχος θα σταθεί δίπλα στο έργο της Πυροσβεστικής, ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα συμβάντα του παρελθόντος.

Α1

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!