Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:44

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Αλειφέρη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαρίας Νταμάτη.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή θητεία, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του και του προσέφεραν μιαν ιδιαίτερης τεχνικής εικόνα της Θεοτόκου με το Χριστό. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν αντικείμενα πιθανής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου όπως θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, clusters, καθώς και η αξιοποίηση των κτηρίων της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ασχέτως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οφείλουμε να βρούμε τρόπο να αναβαθμίσουμε το συγκεκριμένο κτήριο και να το αξιοποιήσουμε», θέση με την οποία συμφώνησαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com