Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:44

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο Εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν, σήμερα Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βαγγέλη Ξυγκώρο και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Αλειφέρη και της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μαρίας Νταμάτη.

Οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή θητεία, με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του και του προσέφεραν μιαν ιδιαίτερης τεχνικής εικόνα της Θεοτόκου με το Χριστό. Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν αντικείμενα πιθανής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και του Επιμελητηρίου όπως θερμοκοιτίδες επιχειρηματικότητας, clusters, καθώς και η αξιοποίηση των κτηρίων της πρώην Σχολής Παπαφλέσσα.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ασχέτως του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, οφείλουμε να βρούμε τρόπο να αναβαθμίσουμε το συγκεκριμένο κτήριο και να το αξιοποιήσουμε», θέση με την οποία συμφώνησαν οι εκπρόσωποι της διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!