Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 16:23

Δωρεάν φαρασάκι για να μαζεύουν οι ιδιοκτήτες τις ακαθαρσίες των σκύλων

Δωρεάν φαρασάκι για να μαζεύουν οι ιδιοκτήτες τις ακαθαρσίες των σκύλων Δωρεάν φαρασάκι για να μαζεύουν οι ιδιοκτήτες τις ακαθαρσίες των σκύλων

Ο Δήμος Καλαμάτας προσφέρει δωρεάν σε 12 σημεία της πόλης ένα χάρτινο φαρασάκι μιας χρήσης, με το οποίο οι ιδιοκτήτες των σκύλων μπορούν να μαζεύουν τις ακαθαρσίες των ζώων τους, ώστε το περιβάλλον να διατηρείται καθαρό.

Το φαρασάκι, που αποτελεί παγκόσμια πατέντα επινόησης της Μαρίας Αρκούδη, είναι διαθέσιμο δωρεάν στα εξής σημεία: νέο Δημαρχείο, ιστορικό Δημαρχείο (Αριστομένους 28), Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου σε δύο σημεία, Πλατεία 23ης Μαρτίου, Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, λιμάνι Καλαμάτας στο Χιλιόμετρο και στο παραλιακό μέτωπο, Ανατολική Παραλία στην Ανάσταση, αλσύλλιο Αλμυρού, παρόχθια ζώνη Νέδοντα, Μέγαρο Χορού στο χώρο στάθμευσης.


#Kalamata #pets #petfriendly

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!