Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 19:03

To όνομα και το σήμα του συνδυασμού καθώς και τους υποψηφίους του θα παρουσιάσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ Βασίλης Κοσμόπουλος

Ο κ.Κοσμόπουλος με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lambertz Ο κ.Κοσμόπουλος με τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lambertz
  1. To όνομα και το σήμα του συνδυασμού καθώς και τους υποψηφίους του θα παρουσιάσει ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ Βασίλης Κοσμόπουλος σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, στις 7,00 το απόγευμα, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου «PHARAE PALACE».
    Με την ευκαιρία της συνάντησης με φίλους και μαζί σας, ο κ. Κοσμόπουλος θα κάνει και ενημέρωση για το πρόσφατο ταξίδι του στις Βρυξέλλες και τις ενδιαφέρουσες επαφές του.

    Εν περιλήψει, στην διάρκεια της διήμερης παραμονής του στις Βρυξέλλες, έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών κ. Karl Heinz Lambertz και άλλα στελέχη πολιτικά και τεχνοκρατικά του θεσμικού αυτού οργάνου.
  2. Πρόβαλε το όραμα του συνδυασμού για την πόλη, για την ενεργή ένταξη της σε υπάρχοντα δίκτυα πόλεων, ανέδειξε τα πλεονεκτήματα του δήμου Καλαμάτας, ενημέρωσε για τα πρόσφατα προβλήματα στον Ταΰγετο.
  3. Το δεύτερο μέρος των συναντήσεων αφορούσε συζητήσεις με στελέχη της Γενικής Διεύθυνσης, για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και εθελοντισμού. Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις για σύσφιξη των σχέσεων της Καλαμάτας  και των Ευρωπαϊκών θεσμών.

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!