Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 17:28

Σοκαρισμένη η πόλη απο την τραγωδία στη ταβέρνα, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις γυναίκες

Το εστιατόριο βρίσκεται στην παραλιακή οδό της πόλης, στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Ηρώων. Το εστιατόριο βρίσκεται στην παραλιακή οδό της πόλης, στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Ηρώων.

Σοκαρισμένη η πόλη της Καλαμάτας απο την τραγωδία σε γνωστή ταβέρνα, ανήμερα της Υπαπαντής, όπου έχασαν τη ζωή τους 3 γυναίκες, δύο εργαζόμενες και η σύζυγος του ιδιοκτήτη, που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στην κουζίνα της ταβέρνας. Για άγνωστους λόγους, εξερράγη φιάλη υγραερίου μέσα στην κουζίνα. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, δήλωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Καλαμάτας Δημήτρης Γεωργανάς, ο οποίος ανέφερε ότι πιθανότατα, και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πυρκαγιά να προκλήθηκε όταν έγινε προσπάθεια αλλαγής φιάλης υγραερίου και για άγνωστο λόγο και άγνωστα αίτια να υπήρξε διαρροή και να προκλήθηκε ανάφλεξη. Ο ιδιοκτήτης στην προσπάθειά του να κατασβέσει την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Τραγική η προσπάθειά του να τις σώσει , ανοίγωντας τρύπα στο τοίχο με βαριοπούλα.  Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Σημειώνεται ότι εκείνη την ώρα στο κατάστημα υπήρχαν 10-15 άτομα. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο εξαερισμός του καταστήματος τράβηξε τις φλόγες, γι’ αυτό και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο κατάστημα και έτσι δεν υπήρξαν άλλα θύματα ή τραυματισμοί.

 Οι τρεις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους είναι μία 53χρονη, σύζυγος του ιδιοκτήτη, μία 46χρονη, μητέρα 4 παιδιών και μια 53χρονη. Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά μια 27χρονη γυναίκα η οποία ήταν σερβιτόρα.

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Τομαρά
Πηγή ert.gr

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!