Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 06:27

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε και φέτος η Open Day στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Η υπεύθυνος συνεργάτης στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας Αγγελική Μαρκοπούλου Η υπεύθυνος συνεργάτης στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας Αγγελική Μαρκοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρωθηκε και φέτος η Open Day στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Η μέρα ξεκινήσε το πρωί και τελείωσε αργά το μεσημέρι , περιλαμβάνοντας ενημερώσεις γονέων και μαθητών, ομιλίες, ρητορικές ασκήσεις, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες. Η υπεύθυνος συνεργάτης στρατηγικής ανάπτυξης και επικοινωνίας Αγγελική Μαρκοπούλου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους γονείς και μαθητές, τους ομιλιτές κ. Νίκο Ζαχαριά, καθηγητή Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και την εκπροσωπο του κολλεγίου Deree κα Μαρία Περαντωνάκη για τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις τους σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, και  τις ανάγκες τις "αγοράς" .  Για πρώτη φορά δυο σχολεία της πόλης παραβρέθηκαν στην "Ανοιχτή Μέρα" στα πλαίσια συνεργειών και εξωστρέφειας των εκπαιδευτηρίων. Το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας συναντήθηκε με τη χορωδία των εκπαιδευτηρίων Μπουγά, ενώ μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας   πραγματοποίησαν ρητορικούς αγώνες με ομάδα των εκπαιδευτηρίων. 

 

Πολυμέσα

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!