Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 18:31

Μανώλης Βονάκης: "Θελω να βγάζω την αλήθεια μου" ... ένας νέος ανερχόμενος ταλαντούχος τραγουδιστής!

Μανώλης Βονάκης Μανώλης Βονάκης

Ο Μανώλης Βονάκης που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Πες του να ξέρει» από την Epic music μιλάει στο Humans of Kalamata. Ο Μανώλης συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία το καλοκαιρινό του live tour με μια σειρά από live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, οι οποίες ανακοινώνονται μέσα από τις προσωπικές του σελίδες στα Social Media. (https://www.facebook.com/VonakisManolisOfficial/ )

-Μίλησε μου για το καινούργιο σου τραγούδι με τίτλο "ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ", που εδώ και λίγους μήνες κυκλοφορίας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, κρίνοντας απο τον κόσμο;

Πολύ σωστά, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο «Πες του να ξέρει» και ήδη έχει ξεπεράσει τις 140.000 προβολές στο YouTube . Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια φορά, το αποτέλεσμα που βγήκε από το σημείο του στίχου και τη μουσικής, μέχρι το κομμάτι της παραγωγής ειναι αυτό που θέλαμε να βγάλουμε στον κόσμο. Ένα τραγούδι με πολύ ανεβασμένη και χαρούμενη διάθεση που ήδη έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Οι στίχοι είναι για ακόμα μια φορά του συνεργάτη και φίλου μου Ανδρέα Γιωργίου , η μουσική δική μου και η παραγωγή του Πάρη Κάλπου, ενός παραγωγού πολλών επιτυχιών στο χώρο. Έχουμε πολλά projects που ετοιμάζονται και ελπίζω να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.

- Πριν από 2 χρόνια πήρες μέρος στο παιχνίδι του Αντ1 το Rising star. Πως το αντιμετώπισες ; Σου άνοιξε πόρτες στο χώρο;

Το Rising star ήταν μια πολύ πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Η πολύ απότομη έκθεση σε τόσο ευρύ κοινό σου προσφέρει σίγουρα κάποια θετικά, ειδικά όταν αυτό που κάνεις, το κάνεις με πάθος και είναι αληθινό. Πόρτες ανοίγουν, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς με το σωστό τρόπο. Δεν πρόκειται να έρθει κάτι από μόνο του αν δεν το πιστέψεις, δεν το προσπαθήσεις και αν δεν δουλέψεις ο ίδιος γι’ αυτό.

- Ξέρουμε οτι έχεις τελειώσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Κρήτη, κοινώς δάσκαλος. Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το τραγούδι;

Απο μικρός είχα αποφασίσει με τι θέλω να ασχοληθώ στη ζωή μου. Πέρα από τη μουσική, τις σπουδές σε ωδεία και τις ώρες μελέτης που απαιτεί, ήθελα να σπουδάσω κάτι το οποίο θα με γέμιζε και θα το είχα σαν εναλλακτική σε περίπτωση που δεν κατάφερνα να ασχοληθώ πιο σοβαρά με το τραγούδι. Επειδή λοιπόν κάτι ακόμα που αγαπώ πολύ είναι τα παιδιά, αποφάσισα το πτυχίο μου να έχει να κάνει με αυτόν τον τομέα. Παράλληλα με τις σπουδές μου αυτά τα 5 χρόνια στην Κρήτη, δούλευα σε διάφορα μαγαζιά εκεί κάνοντας live εμφανίσεις και αυτός είναι και ένας απ’ τους λόγους που πήρα το πτυχίο στα 5 και όχι στα 4 χρόνια (γέλια).

vonakis manolis

- Πως θα περιέγραφες το καλοκαίρι σου;

Το καλοκαίρι μου το πέρασα πραγματικά με μια βαλίτσα στο χέρι, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη και νησιά της Ελλάδας. Με την ομάδα μου είχαμε σχεδόν κλεισμένο το καλοκαιρινό πρόγραμμα και εύχομαι πραγματικά να επισκεφτώ όσο το δυνατόν παραπάνω πόλεις και νησιά προλαβαίνω.

- Ποια συναισθήματα επικρατούν μετά από τόσα live και τι να περιμένουμε απο εσένα;

Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό που γίνεται σε κάθε μου εμφάνιση, απο τα πιο μικρά μέχρι τα πολύ μεγάλα μαγαζιά και ευχαριστώ τον κόσμο που έρχεται, ακούει και βλέπει, κρίνει και στη συνέχεια στηρίζει και αγαπάει αυτό που κάνω. Θελω να βγάζω την αλήθεια μου και είναι πολύ σημαντικό να ακούς συνεχώς καλα λόγια απο ανθρώπους που σε ακούνε πρώτη φορά και δεν σε γνωρίζουν. Γιατί ειναι πιο αντικειμενικοι και θα σου πουν αυτό που νιώθουνΠαράλληλα με το καλοκαιρινό tour που συνεχίζεται, έχω ξεκινήσει εμφανίσεις σε εναν πολύ όμορφο χώρο στην Καλαμάτα, με αξιόλογους επιχειρηματίες και καλούς συναδέλφους. Σε λίγο καιρό θα ανακοινωσουμε τις εμφανίσεις και στην Αθήνα, ενώ ήδη βρίσκομαι στο στούντιο με τους συνεργάτες μου και επιλέγουμε μέσα απο πολλά τραγούδια που βρίσκονται στα χέρια μας, το επόμενο κομμάτι που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Εύχομαι να πάνε όλα κατ’ ευχήν και τα καλύτερα έρχονται!

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com