Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 16:59

"Η κυρία Μάρα Μαρτινότι, ξενοδόχος και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Παλιά Πόλη (της Ροδου), προσφέρει καθημερινά μερίδες φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη.

"Η κυρία Μάρα Μαρτινότι, ξενοδόχος και ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην Παλιά Πόλη (της Ροδου), προσφέρει καθημερινά μερίδες φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη. Κάθε βράδυ, όταν κλείνει το εστιατόριο, τοποθετεί σε ένα τραπεζάκι μπροστά από την εξώπορτα τις μερίδες (νηστίσιμες-χορτοφαγικές συνταγές ή σούπα και ψωμί) σε ατομικές συσκευασίες αλουμινίου, τις οποίες παίρνουν όσοι τις χρειάζονται με απόλυτη πάντα διακριτικότητα. Το επόμενο πρωί, το τραπέζι είναι άδειο… και γεμίζει ξανά το βράδυ.

«Αυτές τις δύσκολες μέρες βοηθάμε κι εμείς όποιον έχει ανάγκη. Γι’ αυτόν το λόγο, κάθε μέρα θα υπάρχουν μερίδες φαγητού έξω από το Μαρούλι για τους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Παρακαλώ, εάν γνωρίζετε και έρχεστε σε επαφή με οικογένειες και ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν αυτή τη δυσκολία, ενημερώστε τους σε περίπτωση που δεν έχουν πρόσβαση στα μέσα δικτύωσης. Ευχαριστούμε», αναφέρεται σε ανάρτηση στην σελίδα του εστιατορίου στο facebook."

(Via: Konstantinos Statis)

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com