Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 08:57

Η Άννα Κορακάκη η πρώτη λαμπαδηδρόμος που θα παραδώσει την Φλόγα.

Η Άννα Κορακάκη  η πρώτη λαμπαδηδρόμος που θα παραδώσει την Φλόγα. Η Άννα Κορακάκη η πρώτη λαμπαδηδρόμος που θα παραδώσει την Φλόγα.

Η Αννα Κορακάκη  θα γίνει η πρώτη γυναίκα στην ιστορία, που θα είναι η πρώτη λαμπαδηδρόμος που θα παραδώσει την Φλόγα.
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προχώρησε σε αυτή την απόφαση στο χθεσινό της συμβούλιο, χρίζοντας την δις ολυμπιονίκη της σκοποβολής, ως το πρώτο πρόσωπο που θα πάρει την Φλόγα από την Αρχαία Ολυμπία στο ταξίδι της για το Τόκιο, όπου θα φιλοξενηθούν φέτος οι Ολυμπιακοί Αγώνες.


«O αθλητισμός συνεχίζει να μου χαρίζει τόσο μεγάλες συγκινήσεις! Σήμερα, μου ανακοινώθηκε επίσημα πως στις 12 Μαρτίου θα είμαι η πρώτη λαμπαδηδρόμος στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020». Μία εβδομάδα αργότερα, η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η τελευταία λαμπαδηδρόμος που παραδίδει τη Φλόγα.


Ευχαριστώ την Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την τεράστια τιμή, διότι για πρώτη φορά στην ιστορία, μία γυναίκα στη χώρα μας θα μεταφέρει πρώτη το Ολυμπιακό Φως από την Αρχαία Ολυμπία, πριν ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι σε όλο τον κόσμο, για να φωτίσει στο Ολυμπιακό στάδιο και την έναρξη των ΧXII Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο!»,

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com