Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 00:37

Εορτασμός της Υπαπαντής. Χρόνια πολλά Καλαμάτα

Εορτασμός της Υπαπαντής. Χρόνια πολλά Καλαμάτα Εορτασμός της Υπαπαντής. Χρόνια πολλά Καλαμάτα

Την Πολιούχο της Παναγιά Υπαπαντή πανηγυρίζει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, η Καλαμάτα. 

Το θρησκευτικό εορτασμό θα λαμπρύνει με την παρουσία του η Αυτού Εξοχότης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Μετά το πέρας της λιτανείας της Ιερής Εικόνας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ξεναγηθεί στην έκθεση με τίτλο «Η Ευζωνική Στολή – Δωρεά κ. Αλέξανδρου Χαΐτογλου» στο Μουσείο Στρατιωτικής Ιστορίας Καλαμάτας και, στη συνέχεια, θα παραστεί στα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας.
Τέλος, θα παρακαθήσει σε γεύμα, το οποίο θα παραθέσει προς τιμήν του ο Δήμαρχος.

Με απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα, απαγορεύεται η στάθμευση και κίνηση παντός είδους οχημάτων και από τις δύο κατευθύνσεις στις ενταύθα οδούς: Υπαπαντής – 23ης Μαρτίου – Αριστομένους – Π. Καίσαρη – Φαρών – Φάριος και Μητροπολίτου Μελετίου, λόγω της λιτανείας της Ιερής Εικόνας της Παναγίας Υπαπαντής, με εξαίρεση τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΛ.ΑΣ. – Πυροσβεστική & ασθενοφόρα).

Η απόφαση αυτή θα ισχύσει το Σάββατο 2-2-2019, από 06:00 έως 13:00 όσον αφορά στην απαγόρευση στάθμευσης και από 10:00 έως 13:00 όσον αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!