Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 17:22

Τιμητική βραδυά από το σύλλογο Dance Challenge

Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των φορέων κυρίως της Περιφέρειας Πελοποννήσου που υποστηρίζει πάντα τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες των συλλόγων σε θέματα νεολαίας, πολιτισμού, τουρισμού. Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των φορέων κυρίως της Περιφέρειας Πελοποννήσου που υποστηρίζει πάντα τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες των συλλόγων σε θέματα νεολαίας, πολιτισμού, τουρισμού.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κο Πέτρο Τατούλη, τον Δήμο Καλαμάτας και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον πρόεδρο κο Βαγγέλη Ξυγκώρο, τίμησε ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καλαμάτας ‘Dance Challenge’, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ‘Belvedere’, για την συμβολή τους στη διοργάνωση του Διεθνούς Κυπέλλου Χορού «Kalamata Dance Cup 2018» σε μια βραδιά βράβευσης με μεγάλη επιτυχία. Τιμητική πλακέτα επίσης αποδόθηκε και στους συνεργαζόμενους Συλλόγους – σχολές χορού για την συμμετοχή τους και την συνεργασία
τους ( Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας, Σύλλογος Χορού και Ενόργανης «Η χαρά του παιδιού», Ακαδημία Χορού «Απόλλων & Άρτεμις», Σχολή Χορού Έφης Κουδούνη «Physical Kalamata», Σχολή κλασσικού & σύγχρονου χορού «Dance Studio Maria Lada», Σχολή Χορού «Baila Fuerte DC» , Σύλλογος Χορού «No stress Dance Team», Χορευτικό τμήμα του Γυμναστηρίου «Top Gym» Τρίπολης).

Βραδιά βράβευσης από το σύλλογο Dance Challenge

Ο Σύλλογος έκοψε την βασιλόπιτά του και όλο το ΔΣ του Συλλόγου “Dance Challenge” & οι συνεργάτες, αφού ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους αλλά και για την συνεργασία τους, τόνισε : «Ο Σύλλογος μας συνεχίζει πιο δυναμικά τις πολιτιστικές δράσεις του για το 2019 χάρη στον επαγγελματισμό μας, το κέφι μας και την αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, όλοι μαζί, χάρη σε όλους εσάς, τους φορείς, τους Συλλόγους και σχολές, στις δυνατές συνεργασίες μας, και χάρη στην ανταπόκριση του κόσμου που αγαπάει τον πολιτισμό, τον χορό, τη μουσική που όλοι μας έχουμε ανάγκη στον τόπο μας». Στη συνέχεια ευχήθηκε για μια ακόμα δημιουργική χρονιά με υγεία, προβάλλοντας τις νέες χορευτικές διοργανώσεις του για το 2019.

Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι των φορέων κυρίως της Περιφέρειας Πελοποννήσου που υποστηρίζει πάντα τις καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες των συλλόγων σε θέματα νεολαίας, πολιτισμού, τουρισμού. Σημαντική ήταν και η παρουσία των πολιτιστικών συλλόγων – σχολών χορού κυρίως από τη Μεσσηνία, καθώς και των φίλων και συνεργατών.

Κατά την βράβευσή του από την πρόεδρο του Συλλόγου κα Νίνα Δράκου, ο Περιφερειάρχης κος Πέτρος Τατούλης έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό σημειώνοντας «ότι χαίρεται ιδιαίτερα για την παρουσία τόσων πολιτιστικών συλλόγων από όλα τα μέρη της Μεσσηνίας» και εξήρε τη σοβαρή δουλειά που κάνουν όλοι οι πολιτιστικοί σύλλογοι σε ό,τι αφορά το χορό και τον πολιτισμό γενικότερα. Εντυπωσιάστηκε από τα χορευτικά δρώμενα και την οργάνωση της εκδήλωσης και τόνισε πως ο χορός είναι ένας διαρκής πειραματισμός που στηρίζεται στην παράδοση αλλά και σε όλους τους Συλλόγους που καταφέρνουν να δημιουργούν ‘νέα δεδομένα’ και να εξελίσσουν τον τόπο μας στον τομέα του πολιτισμού αλλά και του τουρισμού.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κα Ντίνα Νικολάκου απένειμε τιμητικές πλακέτες στους συλλόγους που συνεργάστηκαν με το ‘Dance Challenge’ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μέγαρο χορού (Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Βέργας, Λαογραφικό Σύλλογο «Κορύβαντες», καθηγήτρια κλασσικού ελληνικού χορού κ. Ανδριάννα Παπανικολάου, Πολιτιστικό Σύλλογο ‘Αγία Τριάδα’ Καλαμάτας, Σχολή κλασσικού – σύγχρονου χορού ‘Dance Studio Maria Lada’, Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας ‘Μαρία Κάλλας’) και δήλωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα είναι αρωγός σε τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις υπενθυμίζοντας ότι με την εκδήλωση αυτή, που επιμελήθηκε με επιτυχία η πρόεδρος του Συλλόγου κα Νίνα Δράκου, ανοίξαμε το μέγαρο στους πολίτες της Μεσσηνίας γιατί σε αυτούς ανήκει.

 

Βραδιά βράβευσης από το σύλλογο Dance Challenge

Βραδιά βράβευσης από το σύλλογο Dance Challenge

Η βραδιά συνεχίστηκε με διασκέδαση για όλους, πολύ χορό και ζωντανή μουσική!

51769741 814090582263492 6730401949708976128 o

Βραδιά βράβευσης από το σύλλογο Dance Challenge

 

51926028 814100108929206 6816591532338970624 n

51548695 814091038930113 8495843274567712768 o

Βραδιά βράβευσης από το σύλλογο Dance Challenge

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!