Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 08:29

Αθλητές των Special Olympics του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Αθλητές των Special Olympics του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Αθλητές των Special Olympics του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας

Οι αθλητές των Special Olympics του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας συναντήθηκαν με το δήμαρχο Καλαμάτας κ Βασιλόπουλο,όπου τον ενημ΄ρωσαν για τις διακρίσεις τους και συζήτησαν την επιθυμία τους να διοργανώσουν Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics Ιππασίας στην πόλη. 

Οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας Ευσταθία Αποστολοπούλου, Ανέστης Μαραντίδης, Κωνσταντίνος Γεωργακάς και Γιάννης Κατσόγιαννης  απέσπασαν τη δεύτερη και τρίτη θέση στους Πανελλήνιους Ιππικούς αγώνες, οι οποίοι έλαβαν χώρα στο Μαρκόπουλο Αττικής τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Οι αθλητές των Special Olympics του τμήματος θεραπευτικής ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας ευχαρίστησαν επίσης το Δήμαρχο για την συνδρομή του Δήμου στη μετακίνηση τους στους αγώνες.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους αθλητές, ενώ μετά από συζήτηση με την κα Στεφανία Σπυροπούλου, υπεύθυνη του τμήματος Ιππασίας του Ιππικού Ομίλου Καλαμάτας, υπήρξε δέσμευση πως ο Δήμος θα βοηθήσει ώστε οι επόμενοι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Ιππασίας να πραγματοποιηθούν στην Καλαμάτα.  

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com