Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 11:36

"Τέχνης Διάλογοι - Τα εικαστικά συναντούν την ποίηση."

"Τέχνης Διάλογοι - Τα εικαστικά συναντούν την ποίηση." "Τέχνης Διάλογοι - Τα εικαστικά συναντούν την ποίηση."

Τα εικαστικά έργα της Βασιλικής Κατέρη συνομιλούν με την ποίηση του Θανάση Παντέ. Ένα εκρηκτικό συναπάντημα, για δυνατές συγκινήσεις!
Ως παλιοί καλοί φίλοι, η Βασιλική και ο Θανάσης, εμπνεόμενοι κατά καιρούς ο ένας από το έργο του άλλου, ξεκινούν να μοιράζονται με το κοινό αυτή την ενδιαφέρουσα συνομιλία, από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 19.30, στο Vino Banco Tapas Bar.

Στο πλαίσιο αυτό, θα είναι διαθέσιμη και η 4η ποιητική συλλογή του Θανάση Παντέ "Απορρυθμιστής Συμβάντων", από τις εκδόσεις Kalliergon αυτή τη φορά!
Στο εξώφυλλο του βιβλίου είναι το έργο της Βασιλικής Κατέρη με τίτλο "Αέναο Ι", που φιλοτέχνησε το 2008 και θα υπάρχει στην έκθεση. Το έργο αυτό, το είχε ήδη επιλέξει ο Θανάσης Παντές ως εξώφυλλο για την 4η ποιητική του συλλογή, πριν από δύο χρόνια.

TIP: Τα πρώτα 100 βιβλία θα έχουν χειρόγραφη αρίθμηση (1/100, 2/100...) αποκτώντας για τους κατόχους τους συλλεκτική αξία, μιας και θα είναι τα πρώτα εκατό της πρώτης έκδοσης της νεοσύστατης επιχείρησης Kalliergon .

Οι ιδιοκτήτες του χώρου αυτού με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και αισθητική, ο Ηλίας Μηλίτσης και η Δάφνη Ηλιού, φιλοξενούν τα έργα και θα συνεχίσουν να τα φιλοξενούν εκεί για δύο μήνες (έως και τις 16 Φεβρουαρίου 2020).

Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος: Καθημερινά 17:00 - 03:00 & Κυριακές 13:00 - 03:00

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Το Humans Of Kalamata αποτελεί μέρος των υπηρεσιών της εταιρίας 3Q
Στόχος είναι να αποτελέσει πραγματικά φωνή δημιουργικότητας και έμπνευσης, φωνή των όμορφων ιδεών και των ανθρώπων.
Το Humans of Kalamata είναι η φωνή σου! 

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com