Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 09:11

Μια "Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα"

Μια "Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα" Μια "Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα"

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το Ωδείο Καλαμάτας με παραμύθια και μουσική. Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 20:30, στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα παρουσιάσουμε δύο μουσικά παραμύθια που συνέθεσε ο Στάθης Γυφτάκης για τις Ορχήστρες και Χορωδίες του Ωδείου, με στίχους Λίλλυς Τριαντάρη, σκηνοθετική επιμέλεια Παναγιώτη Αδάμ και φωτισμούς Παναγιώτη Λαμπή.

Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου θα συμπράξουν με την Παιδική αλλά και την Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου δημιουργώντας μια..."Ασυνήθιστη μέρα στην Καλαμάτα".

Δύο παραμύθια για μικρούς και μεγάλους που μιλούν για την δύναμη της μουσικής αλλά και για τις ανθρώπινες "αδυναμίες", την φαντασία αλλά και την δύσκολη ανθρώπινη πραγματικότητα μα πάνω από όλα για την αγάπη στον συνάνθρωπο, την μοιρασιά και την αποδοχή της διαφορετικότητας μέσα από την μουσική και την αλληλεγγύη...
Την αφήγηση έχουν αναλάβει ή Σταυρούλα Δαμήλου και η Λίλλυ Τριαντάρη, ενώ στον ρόλο του παιδιού εμφανίζεται ο Νικόλας Κατερινόπουλος.
Την Ορχήστρα και τις χορωδίες διευθύνει ο Ιβάν Μάτζαρης.
Είσοδος ελεύθερη

Εν τω μεταξύ την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, στις 21:00, πάλι στην Κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί ένα Χριστουγεννιάτικο Gala από τους Καθηγητές αλλά και σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας με φιλανθρωπικό σκοπό. Μουσική για τα Χριστούγεννα, αλλά και γνωστά έργα του ρεπερτορίου, κωμικές σκηνές με το...γνωστό πια πιανιστικό Trio, Κάλαντα από την Αναγέννηση και εμφάνιση έκπληξη από τις Χορωδίες του Ωδείου...

Γενική είσοδος 5 ευρώ.

Τα χρήματα θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS.
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κάθε μέρα από 15:00 έως 21:00.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!