Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019 22:56

Εκδήλωση με ομιλητή το Φίλιππο Κουτσαφτή από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας

Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος Πέτρα» Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος Πέτρα»

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας (Φ.Ο.ΚΑΛ.) διοργανώνει εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον σκηνοθέτη και διευθυντή φωτογραφίας Φίλιππο Κουτσαφτή, στον χώρο τέχνης Α49 (Αναγνωσταρά 49, Καλαμάτα) τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 στις 19:00. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Αγέλαστος Πέτρα» και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Είσοδος ελεύθερη

 
Βιογραφικό Σημείωμα
Ο Φίλιππος Κουτσαφτής γεννήθηκε στη Ζαγορά Βόλου. Αρχικά σπούδασε μηχανολογία και στη συνέχεια κινηματογράφο στην Αθήνα. Έχει εργασθεί ως διευθυντής φωτογραφίας σε δεκαέξι ταινίες μεγάλου μήκους -πολλές από τις οποίες διακρίθηκαν σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού- σε ταινίες μικρού μήκους, καθώς και σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων για την Ελληνική Τηλεόραση. Εργάζεται επίσης ως σχεδιαστής φωτισμών σε θεατρικές, μουσικές και χορευτικές παραστάσεις.
Φιλμογραφία
1987: Σεμνών Θεών (μικρού μήκους) 2007: To. Ra. Ke. (μικρού μήκους)
1988: Μια Μέρα με τον Μίνωα (μικρού μήκους) 2015: Αρκαδία Χαίρε
2000: Αγέλαστος Πέτρα
 
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!