Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 19:27

Δυο δράσεις πολιτισμού από το σύλλογο ΝΑΡΤΟΥΡΑ

Δυο δράσεις πολιτισμού έχει προγραμματίσει ο πολιτιστικός σύλλογος "ΝΑΡΤΟΥΡΑ" για την Τέχνη & Φύση την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας στις 11 το πρωί στον χώρο τέχνης Α49 (πίσω από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας), και η δεύτερη στη Στούπα, στην ταβέρνα ΔΙΟΝΥΣΟΣ, στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικότερα, το πρωί της Κυριακής στις 11:00 το σωματείο ΝΑΡΤΟΥΡΑ προσκαλεί σε συνάντηση όλα τα μέλη του που ζούνε στην Καλαμάτα, τα εν δυνάμει μέλη, καθώς και φίλους του σωματείου, στον χώρο τέχνης Α49. Σκοπός της συνάντησης είναι η πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του σωματείου στο σύνολό τους, μέσα από την προβολή υλικού αρχείου (φωτογραφίες και βίντεο), που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο αυτό.

Την ίδια μέρα, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, το σωματείο  ΝΑΡΤΟΥΡΑ διοργανώνει στη Στούπα της Δυτικής Μάνης, τιμητική εκδήλωση για τους φωτογράφους της παλιάς Στούπας, που δραστηριοποιήθηκαν εκεί περί τη δεκαετία του 1960.

Η εκδήλωση έχει τίτλο "Ασπρόμαυρες Μνήμες" και περιλαμβάνει ένα φωτογραφικό ταξίδι στο παρελθόν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και στις δύο δράσεις. 

 

Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!