Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 19:16

Δραστηριότητες της Πειραματικής Σκηνής το Μήνα Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης, ο Μάρτιος ήλθε γεμάτος δραστηριότητες και εκδηλώσεις για τους φίλους της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας.
 
Το ημερολόγιο δραστηριοτήτων του συλλόγου.
1. 15,16 &17 Μαρτίου 2019 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ κατασκευής κούκλας ΜΑΠΕΤ από την κουκλοπαίκτρια Ηρώ Θεοδώρου.
2. Σάββατο 16 Μαρτίου, ώρα 8.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής η θεατρική παράσταση "ΔΑΝΑΗ" του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Χιλής.
3.Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Πειραματικής Σκηνής, εν όψει της της παγκόσμιας μέρας του κουκλοθέατρου (21/3)γιορτάζουμε με τις κούκλες μας και παρουσιάζουμε κουκλοπαραστάσεις ,αφηγούμαστε παραμύθια, παίζουμε καραγκιόζη, με ελεύθερη συνεισφορά.
4.Συνεχίζονται οι παραστάσεις κουκλοθέατρου σε μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων με το έργο "Η φάλαινα που ήθελε να αδυνατίσει" του Σέργιου Σοφικίτη από την κουκλοπαρέα του συλλόγου.
5.Την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 ξεκινάει θεατρικό σεμινάριο θεατρικής αγωγής-θεατρικού παιχνιδιού-μουσικοκινητικής για ενήλικες, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 4 τρίωρες συναντήσεις τις επόμενες 4 Κυριακές.
6. Μέχρι το τέλος Μαρτίου ολοκληρώνεται το πλήρες πρόγραμμα του 3ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάταςμε πολλά κατά σειρά προφεστιβαλικά εργαστήρια γιγαντόκουκλας με ανακυκλώμενα υλικά. Κούκλες που θα ζωντανέψουν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, στη μεγάλη παρέλαση.
 
 
Ένας μήνας και μία άνοιξη γεμάτη πολιτισμό και εκδηλώσεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της Πειραματικής Σκηνής, σας περιμένουν να πάρετε μέρος και να γευτείτε τη χαρά της πολιτιστικής δημιουργίας και ψυχαγωγίας.
πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στα τηλεφωνα: 2721082864, 2721021653, 6971540945
Πρόσφατες αναρτήσεις

Like us on Facebook

 

 Humansof Kalamata // Editorial

Δώσε φωνή στο πάθος σου !

Kαι έρχεται μια στιγμή, που η φωνή σου θες να ακουστεί στην πόλη... Γιατί αγαπάς την Ζωή, την Φύση, τον τόπο που γεννήθηκες, μεγάλωσες ή απλά επέλεξες να κατοικείς. Και θες αυτή η πόλη να γίνει ακόμα πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο αληθινή... Αυτή η στιγμή ήρθε λοιπόν! Με την ανατολή του 2016, το "Humans of Kalamata" γίνεται ένα με σένα. Γίνεται η φωνή σου!

Περιμένουμε τα άρθρα σας στο   Humansofkalamata@gmail.com  και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πόλη που φανταζόμαστε!